You are here: Home > Acasa > Codul vindecarii

Codul vindecarii

Carte: Codul vindecarii

Autor: Alexander Loyd, Ben Johnson

Editura: TREI

Fiecare om dispune de un sistem de vindecare miraculos, care poate trata orice problema de natura fizica sau de alt fel. Este vorba de sistemul imunitar. Ne nastem cu un program de autovindecare proiectat sa rezolve tot ceea ce ar putea deveni o problema. Nu este nimic daca problema apare totusi, programul o poate rezolva de indata ce s-a ivit.

În 2001, Alexander Loyd a descoperit cum să activeze funcţia fizică încorporată în organism care poate înlătura, în proporţie de până la 95%, sursa tuturor bolilor şi stărilor de rău. în acest caz, sistemul neuro-imunitar îşi poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism.
Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste şi mărturii ale oamenilor din întreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecării pentru a corecta, practic, orice problemă fizică, emoţională sau relaţională, dar şi pentru a avea succes deosebit în carieră.
Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un “cod universal al vindecării” care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulţi oameni. cartea cuprinde şi:
• Cele şapte secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii;
• Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic;
• Detectorul de probleme sufleteşti, singurul test care identifică problemele de bază printr-un raport personalizat şi succint.

Mult timp, ştiinţa a considerat că memoria e stocată în creier. Însă după ce au făcut studii, îndepărtând aproape tot creierul, au realizat că amintirile rămâneau intacte. Apoi, au observat că în cazul transplanturilor, oamenii au început să aibă gândurile, sentimentele, visurile, personalitatea sau chiar poftele alimentare caracteristice donatorului.

Memoria celulară rezonează cu frecvenţele energetice distructive şi produce stres în organism. Cercetătorii de la Soutwestern au făcut o analogie: “memoria celulară este ca un bileţel pe care scrie ce au de făcut celulele – doar că atunci când există amintiri celulare distructive bileţelul dă indicaţii greşite celulelor“.

Hard drive-ul din calculator e locul unde se memorează totul. Calculatorul poate fi folosit doar în limita capacităţilor hadrdisk-ului. Chiar şi când ştergem un document, el poate fi recuperat de un expert care are echipamentul şi cunoştiinţele necesare.

Calculatorul uman înregistrează, sub formă de amintiri tot ceea ce se întâmplă în viaţa unui om. Chiar şi când nu îţi poţi aminti ceva în mod conştient, chiar dacă nu ai fost niciodată conştient de un lucru de la bun început, pentru că erai atent la altceva, el tot este înregistrat în memorie.

Din toate amintirile pe care le avem – înregistrările cu tot ceea ce ni s-a întâmplat în timp – peste 90% intră în categoria inconştiente, ceea ce înseamnă că ne-af fi foarte greu sau imposibil să ni le amintim. În această categorie intră propria naştere, prima baie, cum am învăţat să mergem, prima farfurie spartă.

Toate datele, tot ceea ce ni se întâmplă este codificat sub forma amintirilor celulare. Unele dintre acestea conţin convingeri greşite, distructive, care activează reacţia de stres a organismului chiar şi când nu e cazul, ceea ce duce la oprirea sistemului imunitar şi provoaca probleme.

Codul vindecării se referă la stres și influența lui asupra organismului, la modul în care afectează fiecare celulă din organism, dar mai ales cum blochează sistemul imunitar împiedicându-l să-și exercite funcția de apărare a organismului.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
https://www.psihoterapieiasi.ro/ 2024-06-24T05:22:42+00:00 website average bounce rate