You are here: Home > Articole > Lasa-te in voia emotiilor

Lasa-te in voia emotiilor

Fii bun cu tine insuti. Inainteaza intr-un ritm confortabil. Lasa-te in voia emotiilor. Sa te lasi in voia emotiilor este ca si cum ai asculta intuitiv de vocea lor. Ele iti vor spune cum sa te vindeci. Contopeste-te cu emotiile, in loc sa le opui rezistententa. Contopirea reduce tensiunea.

Pentru mine, toate experientele sunt menite sa genereze cunoastere. Ce inseamna pentru tine experientele prin care treci ?

Fa-ti timp pentru a descoperi in tine resursele de blandete si de compasiune neconditionata. Exerseaza aceste emotii si bucura-te de deschiderea inimii. In acest mod, se poate produce simplu si firesc  vindecarea.

Intrebari la care te invit sa reflectezi :

  1. Ce anume ai invatat de la emotiile tale ? Cum te pot face ele mai puternic ?
  2. Consideri ca este posibil sa te vindeci, oricat de ranit ai fi fost ? Cit de mult folosesti intuitia in procesul vindecarii tale ?
  3. Esti pregatit sa iti traiesti constient intreaga ta forta si intreaga ta frumusete ? Ce ganduri te inhiba sa faci asta ?

Fii sincer cu tine insuti legat de ceea ce simti. Gaseste un mod de a te simti in siguranta atunci cind iti exteriorizezi emotiile. Petrece timp pentru a le pune in ordine. Este contraproductiv sa ascunzi ceea ce simti fara sa avansezi.

Exista un proverb evreiesc care mie imi aminteste ca : «  Nu exista inima mai intreaga ca o inima franta  ».

Psihoterapeut Catalina Ioana Dascalu

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers