You are here: Home > Articole, Resurse > Primul Congres Internațional al Organizatiilor de Medicină Integrativă

Primul Congres Internațional al Organizatiilor de Medicină Integrativă

Website: http://patmedin.ro/ro/congres

Asociația Patronatul Medicinei Integrative organizează primul Congres Internațional al Organizațiilor de Medicină Integrativă cu tema ,,Medicina Integrativă în folosul societății”. Evenimentul va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2011, la Rin Airport Hotel, București.

La eveniment sunt invitați să participe peste 600 de medici, psihologi, farmaciști, terapeuți, reprezentanți ai instituțiilor de stat și ai ONG-urilor, profesori universitari, președinți ai comitetelor de medicină integrativă europene, parteneri, colaboratori străini, jurnaliști, membri ai Asociațiilor de Pacienți, reprezentanți ai Patronatului Medicinei Integrative și federațiilor sindicale.

Lucrările congresului vor cuprinde conferințe științifice, ateliere de pregătire profesională și mese rotunde, acreditate de către Colegiul Psihologilor din Romania cu 5 credite pentru participanti și 10 credite pentru participare cu lucrări.

Printre vorbitorii conferinței se numără specialiști români și străini din Italia, Marea Britanie, Germania, Franța, România care vor susține teme din domeniul socio-medical.

Participarea este gratuita pentru persoanele care se inscriu in perioada 7-21 noiembrie

Pentru inscriere accesati http://patmedin.ro/​inscriere.

Pentru persoanele din Iasi care doresc sa participe la Congresul International al Organizatiilor de Medicina Integrativa, in vederea unei mai bune organizari a deplasarii spre Bucuresti,  va rugam sa contactati Centrul ONCOSUPORT Iasi, la numarul de telefon 0232. 22.77.18 sau 0749.36.26.74. Persoana de contact: Alexandra MOISE.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
https://www.psihoterapieiasi.ro/ 2024-06-24T05:22:42+00:00 website average bounce rate