You are here: Home > Psihoterapie online > Psihoterapie si consiliere psihologica online

Psihoterapie si consiliere psihologica online

Scopul sesiunilor de psihoterapie online este regăsirea unei  stări de bine și de echilibru în momente de suferință emoțională, atunci când nu vă puteți deplasa la cabinetul de psihoterapie, pentru a discuta despre problemele cu care vă confruntați. Ca psihoterapeut online, vă voi însoți în timpul sesiunilor noastre de terapie pentru a  identifica cele mai potrivite soluții pentru remedierea dificultăților de viață cu care vă confruntați.

Avantajele psihoterapiei online se regăsesc în comoditate și eficacitate. Începerea acestui tip de terapie vă va permite să lucrați în colaborare cu psihoterapeutul online într-un mediu de susținere, unde puteți să vorbiți deschis și onest despre ceea ce vă frământă. Psihoterapia online poate fi potrivită pentru dumneavoastră dacă descoperiți că vă confruntați cu stări frecvente de tristețe și dezamăgire, de anxietate și atacuri de panică, precum și stări de  îngrijorare constantă ș nefericire. Sau, pur si simplu, doriți să vă îmbunătățiți abilitatea de a vă gestiona emoțiile și  de a comunica și relaționa cu persoanele semnificative din mediul personal sau profesional. Veți deveni mai conștient/ă de ceea ce este cu adevărat important pentru dumneavoastră, precum și de cele mai potrivite metode și tehnici de a obține ceea ce aveți nevoie, în termeni de creștere a calității vieții.

Din experiența profesională, am observat că persoanele plecate în străinătate, sezonier sau permanent, se simt mult mai confortabil să comunice despre stările de disconfort de natură emoțională sau afectivă cu care se confruntă la un moment dat în viață cu un psihoterapeut având aceeași naționalitate, provenind din aceeași cultură și vorbind aceeași limbă maternă.

Sunt frecvente situațiile în care serviciile de psihoterapie online sunt solicitate de clienții care și-au schimbat reședința, locuind în alt oraș sau în altă țară, și care au ales să continue sesiune de psihoterapie începute  împreună.

Serviciile de psihoterapie și consiliere psihologică online se desfășoară prin intermediul aplicației Skype.  Pentru o bună desfășurare a ședințelor de psihoterapie online, veți avea nevoie de un calculator sau un telefon, căști, microfon și un spațiu, unde timp de 50 de minute, vă veți simți confortabil să vorbiți despre gândurile, emoțiile și povestea dumneavoastră de viață.

Pentru a participa la  ședințele  de psihoterapie online, un prim pas este să sunați la numărul de telefon 0745 003 609 sau să trimiteți un mesaj la adresa de email catalina.dascalu@psihoterpieiasi.ro, în vederea stabilirii unei programări și discutării  despre detaliile unei posibile colaborări.

Psihoterapeut Cătălina Ioana DASCĂLU - Psihoterapeut autonom practicant, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu specializare in psihoterapie sistemica,  de cuplu si familie, consiliere maritala, premaritala si divort, optimizare relationala si comunicare, sexualitate si identitate sexuala. Life coach si practician de programare neuro-lingvistica.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.