You are here: Home > Carti > Iubiri perfecte, relatii imperfecte. Cum sa vindecam ranile sufletului.

Iubiri perfecte, relatii imperfecte. Cum sa vindecam ranile sufletului.


Titlul: Iubiri perfecte, relatii imperfecte. Cum sa vindecam ranile sufletului.

Autor: John Welwood

Editura: Elena Francisc Publishing

Sursa: www.efpublishing.ro

Descriere

Totul în viața noastră este relație, iar calitatea relațiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieți. Măsura în care relațiile noastre sunt pline de iubire, de înțelegere, de compasiune, de non-judecată, este măsura în care suntem, sau nu, fericiți.
Și totuși, dacă iubirea este sursa bucuriei de a trăi, cum se face că, de multe ori ”în ciuda iubirii”, relațiile noastre, și mai ales relațiile de cuplu, sunt atât de tumultoase și ne aduc, de atâtea ori, suferință? John Welwood, care este un psihoterapeut vizionar, trecut nu numai prin școlile gândirii occidentale dar și prin inițieri budhiste, descoperă pentru noi rădăcinile spirituale ale nefericirii. El arată cum se naște în adâncul nostru rana aceea universală, starea aceea de izolare și de absență a iubirii și sentimentul profund că nu suntem demni de a fi iubiți așa cum suntem. Marele adevăr despre care scrie Welwood este acela că dificultățile în relațiile noastre exterioare, provin de fapt din relația fundamentală pe care o avem cu noi înșine. Tânjim după iubire din partea celorlalți pentru că noi înșine ne refuzăm iubirea, necrezându-ne demni de ea.
Iubiri perfecte, relați imperfecte este o carte scrisă de un maestru al iubirii. Este ca o călătorie intensă de vindecare și transformare, în care învățăm că imperfecțiunea relațiilor noastre nu este decât măsura în care ne lăsăm prinși în voalurile iluziei. Noi suntem, cu adevărat, iubire, doar că rareori credem acest lucru. Această carte este pentru aceia care vor să se întoarcă Acasă, la adevărata natură a ființei lor.

Horia Țurcanu și Elena Francisc

Despre autor

John Welwood este redactor al Journal of Transpersonal Psychology şi activează ca profesor, îmbinînd învăţăturile budiste cu practicile psihologice occidentale. Lucrările sale pornesc de la premisa că toate problemele ce sînt încadrate tradiţional în sfera psihologiei au o bază spirituală, hotărîtoare pentru paşii înspre vindecare. A publicat şase cărţi în care îşi susţine teza completării psihologiei cu prescripţiile orientale şi profesează ca psihoterapeut.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.