You are here: Home > Recomandarile clientilor > Recomandari

Recomandari

Sunt binevenite opiniile si parerile celor care au participat fie la sedintele de psihoterapie, fie la sedintele de coaching cu mine.

Va invit sa notati opiniile voastre la sectiunea comentarii, multumindu-va ca ati ales sa colaboram pentru o perioada de timp. Imi exprim speranta ca ati obtinut ceea ce ati avut nevoie pe parcursul intalnirilor noastre si ca, acum, sunteti in masura sa performati in zonele in care, la un moment dat, ati intampinat dificultati.

Tags: , , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

13 Responses to “Recomandari”

  1. Adina spune:

    Recomand intalnirea cu un psihoterapeut oricand exista acea stare : “ceva nu este in regula in viata mea si nu imi dau seama exact care este motivul nelinistii mele”. La acestea se pot adauga alte zeci de motive, pe care nu indraznim sa le spunem cu voce tare nici prietenilor nostri si uneori nici chiar noua insine. Dar povara exista si ajungem sa credem ca ne este scris sa traim impovarati, tristi, singuri etc.
    In ceea ce ma priveste, initiativa de a merge la psihoterapie a fost, la momentul respectiv, un gest de curaj. Era o perioada in care viata mea parca se poticnise in niste experiente dureroase, pe care nu reuseam sa le inteleg. Am spus “gest de curaj” deoarece inca ne este rusine sa ne cunoastem pe noi insine, iar cei care ar trebui sa ajunga la psihoterapeut sunt foarte des etichetati ca fiind “nebuni”.
    Intalnirile cu doamna psihoterapeut Catalina Dascalu chiar si acum par a fi un fel de “facultate” pe care ma bucur ca am parcurs-o. Obiectul de studiu : “Eu, Adina”. Am simtit cum sedintele de psihoterapie ma ajutau sa cresc, sa ma dezvolt, sa ma reasez, sa imi redefinesc locul in lumea asta, mi-au adus aminte de cum e sa ma simt bine in pielea mea imperfecta. La fiecare nivel de varsta avem cate un profesor sau un mentor. Pentru mine, doamna Dascalu a fost persoana care a intervenit in formarea mea, cand deja ajunsesem la maturitate. Iar odata ce un om te ajuta sa urci la urmatorul nivel din viata ta, nu poti decat sa il recomanzi si altor persoane care sunt in cautari.

  2. Multumesc, Adina. Cu drag.

  3. Maria spune:

    O cunosc pe Catalina de 2 ani. Initial, am inceput sa merg in terapie pentru ca doream sa scap de atacurile de panica. Imi era foarte greu pentru ca nu puteam sa merg singura pe strada. Dupa cateva sedinte, in care am invatat cum sa ma relaxez si sa imi accept fricile, am scapat incet incet de atacurile de panica. Deja este 1 an de cand nu mai am atacuri de panica. Multumesc, Catalina pentru ajutor. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la sedintele de terapie a fost faptul ca m-am simtit inteleasa si ascultata. Am reusit sa-mi spun punctele de vedere cu privire la propria persoana fara sa fiu judecata, ci incurajata. Acum, pot sa fiu un sprijin pentru copiii mei si pot sa spun ca ma bucur de viata.

  4. Cristina spune:

    Sedintele cu Catalina m-au ajutat sa ma redescopar, sa castig incredere in mine si sa pierd o parte din grijile, anxietatile care ma impiedicau sa ma bucur de prezent.
    Recomand intalnirea cu un psihoterapeut oricui se simte depasit si are nevoie de o noua perspectiva asupra dificultatilor cu care se confrunta.

  5. Gelu si Camelia spune:

    Noi ne-am adresat doamnei Catalina Dascalu pentru terapie de cuplu. Ne certam din orice si viata noastra impreuna devenise un calvar. Mai grav era ca erau afectati si cei doi copii ai nostri. Sincer sa fiu, nu aveam mari asteptari de la terapie. Am zis sa incercam si asta inainte de a divorta. Noi am facut aproiximativ 5 sedinte de terapie de cuplu si spre surprinderea mea, deja dupa a treia sedinta am inceput sa ne intelegem mai bine. Ce a contat cel mai mult a fost faptul ca am invatat sa ne ascultam unul pe celalat. Am vazut care sunt emotiile sotiei mele si am inceput sa-i vorbesc despre ceea ce simt eu. Da, acum comunicam mult mai bine unul cu celalat si ne straduim sa ne facem relatia sa fie frumoasa si implinitoare cu fiecare zi care trece. Am invatat amandoi asta.

  6. larisa spune:

    Recomand oricind si cu caldura sedintele cu psihoterapeut Catalina Dascalu. M-a frapat calmul ei. Si acum ma uimeste. Au fost de fapt intilniri cu mine, nu cu psihoterapeutul.

  7. Raluca spune:

    Venind dintr-o familie cu o gandire pragmatica si realista, desi creditez psihoterapia (cu multiplele abordari), nu credeam ca personal, va reusi sa schimbe ceva la mine, la gandirea mea sau la modul in care ma vad pe mine si pe cei din jur. Insa dna. Catalina a reusit sa ma imi arate ca ceea ce sunt este ceea ce trebuie sa fiu si cum sa ma accept pe mine insami. Am inceput terapia intr-o perioada a vietii destul de “tulburata”, la un pas de o depresie puternica, avand deja la activ un numar de zile cand nu ieseam din casa si refuzam orice fel de contact uman din frica de a fi judecata sau atacata, intr-un fel sau altul. Multumesc dnei Dascalu pentru ca m-a ascultat, m-a inteles, si mi-a aratat o parte frumoasa a mea pe care eu o tineam ascunsa, datorita fricii.

  8. Monica M. spune:

    Am cunoscut acest om minunat,intr-o perioada cand starea mea de anxietate si neliniste nu imi dadea voie sa ma regasesc.Pe atunci nu reuseam nici sa fac o plimbare singura, de teama unor atacuri de panica.
    Sedintele cu dvs sunt un adevarat “festin” intelectual,nu pot decat sa va raman mereu recunoscatoare pentru “mana de ajutor” ce am primit-o exact atunci cand simteam ca lumea mea s-a sfarsit.
    Daca pe atunci nu ieseam din casa din pricina atacurilor de panica,acum tin sa va anunt ca noul meu loc de munca este cu mult departe de oras si ma bucur de fiecare zi asa cum nu o faceam pana acum.
    Pentru ca ma simt mai puternica,pentru ca am invatat sa fiu toleranta,sa iert si sa accept/inteleg toate etapele vietii,nu pot decat sa va multumesc din suflet.
    Paste Fericit alaturi de cei dragi!

  9. Anca spune:

    Faptul ca am ales sa merg la sedintele de psihoterapie cu dna Catalina m-a ajutat sa capat mult mai multa incredere in mine, dar si in cei din jur. Totodata, ma pot bucura mai mult de viata si imi pot valorifica potentialul. Am invatat din nou sa zambesc. Recomand cu caldura!

  10. Adrian spune:

    As vrea sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine in momente grele de viata, cand nu stiam cum si unde mai poate fi gasita speranta. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucram impreuna si sa aflu mai multe despre mine si despre ceea ce este important pentru mine in viata. Va multumesc!

  11. Ioana D. spune:

    Am apelat la Catalina pentru ca aveam nevoie de un psihoterapeut care sa ma ajute sa imi ordonez gandurile dupa un divort dificil. M-au impresionat calmul, rabdarea, maturitatea si profesionalismul Catalinei. M-a ajutat mult faptul ca psihoterapeutul care m-a insotit in calatoria proprie de autocunoastere are experienta de viata vasta si mi-a oferit cu sensibilitate feedback profesionist cu privire la propriile dileme de viata. Catalina a fost alaturi de mine intr-un moment extrem de confuz al vietii mele.

  12. Marius F. spune:

    Sedintele de terapie la care particip ma ajuta sa iau decizii mai bune pentru mine si pentru viata mea, sa evit stuatiile neplacute si sa pot sa rezolv conflicte mult mai efficient. Catalina este alaturi de mine, ca un confident de incredere, atunci cind am nevoie sa gasesc solutii la problemele pe care le intampin in fiecare zi la serviciu. M-a facut sa inteleg ca este necesar sa ma apreciez mai mult si mai ales sa ma iubesc asa cum sunt. Consider ca ma stimuleaza sa imi dezvolt aptitudinile si potentialul. Pot sa vad care sunt resursele mele si sa le folosesc astfel incat sa fiu mai fericit cu viata mea.

  13. Anca G. spune:

    Un psihoterapeut pe care il recomand cu caldura! Doamna Catalina Dascalu m-a ajutat prin sedintele de psihoterapie sa trec peste probleme nerezolvate din copilaria mea. Viata mea a capatat un nou sens si simt ca acum, dupa discutiile cu psihoterapeut Catalina Dascalu, ma bucur in sfarsit de oamenii apropiati mie.

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.